header-osteopathie-destreek-team.jpg

Lisa Vandevelde

Maandag, woensdag en donderdag

06-37227940

Lisa Vandevelde

Introductie

Na het afronden van het atheneum aan het Koninklijk Atheneum Tichelrij (Sint-Truiden, België) heeft Lisa de fulltime opleiding Osteopathie gedaan aan de International Academy of Osteopathy (I.A.O.) te Gent, België. Ze heeft als afstudeeropdracht onderzoek gedaan naar de invloed van bekkenscheefstand op de beweeglijkheid van bekken en rug, en is afgestudeerd in 2014.

Lisa:
“Het menselijk lichaam blijft me verbazen. Enerzijds hoeveel een lichaam te verduren kan krijgen vooraleer er klachten ontstaan en anderzijds hoe het lichaam zichzelf kan herstellen met behulp van osteopatische technieken. Osteopathie blijft iedere keer een zoektocht naar oorzaak en gevolg. Het lichaam werkt als één geheel, maar toch wordt de keten bij iedereen anders in gang gezet. Ik blijf het speciaal vinden dat ik hier elke dag op zoek naar mag gaan. ”

Lisa Vandevelde is aangesloten bij het N.V.O. en het N.R.O.

Nascholing:  

  • 2020: Urogenitale osteopathie bij de vrouw, met Laurent Lemahieu DO en dr. Hilde Vansteenkiste, Still More, Postgraduate Courses for Osteopaths.
  • 2020: Het Hart & Osteopathie, met Dr. Jean-Marie Beuckels DO, Still More, Postgraduate Courses for Osteopaths.
  • 2020: Basic Life Support/AED hulpverlener, reanimatie volwassenen en kinderen, Duijn Opleidingsinstituut.
  • 2019: Viscero-Joints Connections And Treatment met Jean-Pierre Barral, over nieuwe inzichten in de behandeling van het fasciaal systeem: fascial keypoints, Panta Rhei Opleidingen.
  • 2018: Embryologie aan de hand van levensechte 3D embryo-modellen uit de Blechschmidt-collectie in Göttingen, Medigres, Paramedische Opleidingen.
  • 2018: Embryologie met Jaap van de Walle, Medigres, Paramedische Opleidingen.
  • 2016-17: Methode de Bakker. De behandelmethode en filosofie van Frank de Bakker heeft zich ontwikkeld vanuit de grondbeginselen beschreven door A.T. Still. Deze stelde dat vloeistofstromen de drijvende kracht zijn in het functioneren van het menselijk lichaam (zowel metabool, circulatoir als neurogeen). Institute for Integrated Techniques.
  • 2015: Back to the bone, over het ontstaan en behandeling van intra-osseuze letsels, Still More, Postgraduate Courses for Osteopaths.

Joost Wagemaker
Peter Dekker

Heeft u klachten en wilt u een afspraak maken?
Stuur ons een APP bericht: 06-25189099

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Bel naar 06 25189099, stuur een Whatsapp of vul onderstaand contactformulier in: