De specialisten van Osteopathie De Streek stellen zich voor.

Joost Wagemaker

Joost Wagemaker

Lisa Vandevelde

Lisa Vandevelde

Peter Dekker

Peter Dekker

Joost Wagemaker

Joost Wagemaker

Maandag t/m vrijdag 06-25189099

Joost is in 2005 na het afronden van het atheneum aan het (Martinus College, Grootebroek) begonnen met de studie Bedrijfswetenschappen (Vrije Universiteit, Amsterdam). Ondanks dat deze studie zijn bedrijfskundige en economische interesses vervulde, bleef er een aantrekkingskracht naar de gezondheidszorg, en dan meer specifiek de bewegingszorg. Na het behalen van zijn diploma Bedrijfswetenschappen is Joost hiervoor naar België verhuisd om Osteopathie te studeren (International Academy of Osteopathie, IAO, Gent).

Lees meer over Joost Wagemaker

Lisa Vandevelde

Lisa Vandevelde

Maandag, woensdag en donderdag 06-37227940

Na het afronden van het atheneum aan het Koninklijk Atheneum Tichelrij (Sint-Truiden, België) heeft Lisa de fulltime opleiding Osteopathie gedaan aan de International Academy of Osteopathy (I.A.O.) te Gent, België. Ze heeft als afstudeeropdracht onderzoek gedaan naar de invloed van bekkenscheefstand op de beweeglijkheid van bekken en rug, en is afgestudeerd in 2014.

Lees meer over Lisa Vandevelde

Peter Dekker

Peter Dekker

Maandag en dinsdag 06-20394120

Na de HAVO te hebben afgerond op het Oscar Romero (Hoorn) is Peter Bouwkunde gaan studeren in Alkmaar. Dit was toch niet zijn ding en een interesse voor het menselijk lichaam bleef er altijd. Van 2011-2015 is hij Fysiotherapie gaan studeren aan de Hogeschool Van Amsterdam. Hierna direct door gegaan met de deeltijdstudie Osteopathie aan de International Academy of Osteopathy (I.A.O.) te Zeist (2015-2019). Naast deze studie werkte Peter bij Dijkstra Fysiotherapie in Alkmaar.

Lees meer over Peter Dekker

Heeft u klachten en wilt u een afspraak maken?
Stuur ons een APP bericht: 06-25189099

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Bel naar 06 25189099, stuur een Whatsapp of vul onderstaand contactformulier in: